Асу от „Черна любов“ краде Бали Бей от Фахрие Евджен

Асу от „Черна любов“ краде Бали Бей от Фахрие Евджен
4 (80%) 3 votes

Асу от „Черна любов“ отмъква Бали Бей от Фахрие Евджен

Асу от „Черна любов“ успя да замае главата дори на Бали Бей. Красавицата Мелиса Аслъ Памук даде да се разбере, че е луда по него.

Хубавицата, която играе тайно влюбена в него в сериала, не крие, че си падът по актьора и в живота. Той обаче нехае за нея, тъй като е щастливо влюбен в жена си Фахрие Евджен.

За Мелиса се знае, че е една от най-красивите жени в Турция. Тя е носителка на короната за мис Турция за 2011 година, а след това и на много други титли. Въпреки че не е завършила актьорско училище, тя е спечелила няколко роли във филми с красотата и таланта си пред камерата.

Ролята й на Асу, асистентка на Кемал в сериала „Черна любов“ силно й допада. Красавицата твърди, че двете с героинята й нямат много общо. Въпреки това с удоволствие играе ролята й, тъй като е типаж, различен от нея.

Що се отнася до прекрасната Асу, скоро ще я видим в нова светлина. Мелиса издава, че героинята й ще претърпя сериозна трансформация, която ще изненада мнозина. Освен това за самата актриса предстоят нови проекти, които са и чуждоезикови. Памук не крие амбициите си да се изявява извън Турция и няколко пъти посещава Лос Анджелис, за кастинг за различни роли.

Красавицата говори свободно немски и английски, а отскоро учи и испански. Освен това е рекламно лице на много от най-известните модни марки в Турция. И се конкурса с Туба и Берен за приза — най-красива турска актриса.

Асу от Черна любов предизвика истински фурор

Асу от Черна любов предизвика истински фурор

За радост на феновете й, красавицата все още е свободна. И засега няма изгледи някой да открадне сърцето й. Но може да ни изненада с разкритието, че има нов мъж в живота си. Още повече, че кандидати за вниманието й не липсват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар