Аслъ Енвер от „Завинаги“ без късмет в любовта (+ Защо се раздели с Мурат Боз?)

Аслъ Енвер от „Завинаги“ без късмет в любовта (+ Защо се раздели с Мурат Боз?)
2.5 (50%) 2 votes

Аслъ Енвер от „Завинаги“ няма късмет в любовта

Тя е сред най-обичаните турски актриси, а ролята в „Завинаги“ й носи така желания успех и популярност. Но въпреки че среща покрай снимките и любовта на живота си — Мурат Боз, Аслъ Енвер няма късмет в любовта. Красивата актриса има един злополучен брак и двама вече бивши годеници. А в началото всичко изглеждало толкова обещаващо, споделя самата тя.

Аслъ повярва, че е открила щастието преди години, когато се събра с актьора Биркан Сокуллу. Интересното е, че той у обект на настойчиви ухажвания от страна на други колежки на актрисата. Аслъ обаче успява да го спечели и двамата се женят през 2013 година. За съжаление работните им графици и постоянните пътувания се отразяват на връзката им и те се разделят.

Самата звезда споделя, че са били в края на брака си повече съквартиранти, отколкото съпрузи.

С колегата си Мурат Боз тя се запознава през 2017 година, отново на снимачната площадка. Красивият актьор бързо й завърта главата и двамата се събират. Но точно когато всички заговарят за брак помежду им, двамата обявяват раздялата си. Следва втори опит да оправят отношенията си, но след седем месеца връзката окончателно се разпада, пише .haberler.com.

Аслъ отказва да коментира причините, но снимка, която се появява в социалните мрежи, отговаря на въпросите на всички фенове. На нея Мурат Боз се прегръща с певицата Хатидже. И въпреки че в кадъра няма нищо скандално, Аслъ Енвер се ядосала не на шега. Последвал скандал, който приключил с раздялата на бившите влюбени.

По-късно актрисата споделя, че двамата обсъждали идеята за брак, но само тя сякаш била склонна да работи за тази връзка. „Ние просто се уморихме един от друг“, лаконично пък заявява Боз по повод разрива с актрисата.

Аслъ Енвер от "Завинаги" без късмет в любовта сн. Инстаграм

Аслъ Енвер от „Завинаги“ без късмет в любовта сн. Инстаграм

По всичко изглежда, че на хубавата Аслъ не й върви. Досущ като на героинята й в сериала „Завинаги“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар