Асистентката на Амбър Хърд я попиля: Тя е психо, гавреше се с Джони непрекъснато!

Гласувайте за статията

Асистентката на Амбър Хърд я попиля заради Джони Деп

Асистентката на Амбър Хърд я попиля заради Джони Деп. Кейт Джеймс, бивша сътрудничка на Амбър, коментира поведението на актрисата в социалните мрежи.

По думите й, трите години работа за Амбър са били кошмар за нея. Тя е толкова изтощена, че накрая нейни приятели я посъветвали да се откаже, преди да я уволнят.

„Тя ме съсипа. Тръгнах си смазана физически и емоционално, с тежки психични белези“, казва още Кейт. От друга страна представя Джони като внимателен и грижовен човек, който дори „предложи да наглежда и развлича сина ми, по време на мой ангажимент и никога не е използвал насилие“, казва още тя.

Кейти разказва, че Амбър често я викала в дома си, седем дни в седмицата, често в интимна обстановка. И редовно й се оплаквала и я тормозела психически като й крещяла и я обижадала.

„Амбър редовно ме ругаеше и обиждаше. Крещеше по мен и за най-малките неща. Имаше склонност да злоупотребява с алкохол и лекарства. – специално с халюциногенни гъби. Понякога по цяла нощ“, казва още Джеймс. От друга страна обаче има много малко общо с Джони Деп, когото обаче описва като „срамежлив“ и „спокоен“ човек, а Амбър умишлено го държала в изолация от екипа си.

„Той обаче беше толкова мил със сина ми. На няколко пъти се наложи да го взема на работа с мен, след като го върнаха от училище. Той седеше с него, учеше го да свири на китара и дори го развличаше“, споделя тя. И отрича да е виждала каквото и да е насилие от страна на актьора.

Разкрития

Кейт също така твърди, че в началото Амбър се подигравала на съпруга си и го наричала „дърт старец и с други обидни имена“. След това започнала да намеква, че излиза „с някакъв дядка за парите му“.

Актрисата се държала брутално и обидно със съпруга си повече от веднъж. Но Кейт никога не го е виждала да я удря или обижда.

Асистентката на Амбър Хърд я съсипа сн. You Tube

Асистентката на Амбър Хърд я съсипа сн. You Tube

Уинона Райдър също подкрепи Джони Деп. „Не искам да наричам някого лъжец, но твърденията на Амбър Хърд са пълна лъжа. Познавам Джони, имах четири години връзка с него и той е важна част от живота и семейството ми. Смятам го за свой приятел и не вярвам, че е способен да нарани така човек“, казва още актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар