Асен Блатечки: Щастлив съм, че имам дете от Диляна!

Асен Блатечки: Щастлив съм, че имам дете от Диляна!
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки не съжалява за връзката си с Диляна Попова

Асен Блатечки се чувства щастлив с двете си деца

Асен Блатечки е щастлив, че има син от Диляна Попова! В интервю за списание Блясък актьорът откровено сподели, че е повече от щастлив от факта, че има две наистина прекрасни деца – Катя, която носи името на майка си, и Борил, плод на любовната му афера с Диляна.

Асен Блатечки е щастлив с двете си деца

Асен Блатечки е щастлив с двете си деца

Въпреки, че отнесе доста критики заради факта, че изостави жена си и дъщеря си заради моделката, която в последствие заряза, Блатечки е категоричен, че не чувства вина за нищо и не съжалява за нищо в живота си.

Актьорът, който отново ще се изявява като жури в България търси талант, сподели, че не се притеснява за двете си деца, тъй като всичко, което се случва сега, се е случвало и преди, няма нищо ново. За пример звездата от „Стуклен дом“ и „Фамилията“ изтъкна прочутите финикийски плочки, на една от които пише колко лоша е тогавашната младеж.

„Това е било преди пет-шест хиляди години, ако не и повече. И пак са имали същите проблеми и оплаквания“, разсъждава секссимволът.

„Колкото и да се променят времената, някои неща си остават същите“, откровен е Блатечки. Който все пак избра жена си Катя след кратката, но страстна връзка с Диляна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар