Асен Блатечки смени Диляна с Мария Силвестър

Гласувайте за статията

Асен Блатечки не се спря, смени Диляна с Мария Силвестър

Мария Силвестър

Мария Силвестър

Асен Блатечки не изневерява само на себе си. Уж се беше се въплътил в ролята на примерен съпруг и ето, че не издържа дълго. Най-новото му попадение е Мария Силвестър.

Откакто актьорът е част от екипа на „България търси талант“  мъжкото му вниманието грабнала тв водещата красавица Мария. В момента текат кастингите за риалити формата и Асен Блатечки  и моделката били забелязани от колегите си в моменти на свалка.

Сътрудниците на предаването споделят, че Блатечки бил голям темерут. Не разговаря с никого от екипа. Все бил намръщен. Но появили се госпожа Силвестър Асен се преобразявал. Забравял, че гемиите са му потънали.

Асен Блатечки и Мария започвали да се забавляват. Двамата намирали за какво да разговарят, пише hotarena.net. Смеели се до полуда. „Направо да им завидиш“, споделят хора от „България търси таклант“.

Мария Силвестър е свободна жена. След развода си с единия брат Мангасарян тя не е афиширала сериозна връзка.

Не така стоят нещата при Блатечки. Неговото семейно положение е доста сериозно. Уж се върна при жена си Катерина, а освен това отскача и до Диляна Попова да се види с наследника си Борил. Въпреки, че сам сподели, че любовта му към майката на сина му отдавна е в историята се случва да се погрижи и за нея.

Въпреки, че никак не му е широко около врата Асен Блатечки не може да се промени, разказват негови авери. Няма как да се отърве от мераците си към жените. Въпрос на време било да стъпи отново на криво.

Лошото момче на киното винаги е казвал, че има нужда от големи дози секс. И то в огромни количества. Негови са думите, че най-харесва Анджелина Джоли, но и всички останали жени.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар