Асен Блатечки се фука с порасналата Катя (Вижте каква красавица отгледа)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки крие вкъщи голяма красавица, дъщеря му Катя стана топ хубавица

Асен Блатечки не спира да се хвали с порасналата си дъщеря. Катерина от пухкаво дете се превърна в голяма красавица. За която казват, че е одрала кожата на прочутия си баща.

Докато за сина на Блатечки от Диляна Попова знаят всички, то за Катя, която носи името на майка си не се говори често. А и тя самата предпочита да си гледа образованието като възпитаничка на Втора английска гимназия от колкото да се забърква в клюки. Които се разказват за баща й, който има славата като непоправим театрален плейбой,

От както Асен Блатечки се завърна в семейното огнище след аферата с красавицата Диляна Попова леда между баща и дъщеря се стопи. Като един загрижен татко актьорът прекарва доста често свободните мигове с наследничката си, както и с нейното братче.

Катерина безспорно е наследила от актьора  фаталния му чар. Въпреки, че е от семейство посветено на изкуството поне за сега нямала намерения да върви по стъпките на фамилията си. Катя била отличника в училище. Езиците изобщо не й се опирали. А фигурата си ваяла с тенис. Който бил втората й страст.

Девойката простила на татко си, че има дете от друга жена. Всички слухове, че между баща и дъщеря има напрежение се оказват само клюки, предават от електронното новинарскоо издание bgdnes.bg.  Асен Блатечки е горд баща и с двете си деца.

Вижте снимки на порасналата красавица Катерина Блатечка в нашата галерия преди и сега!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар