Асен Блатечки се състари след раздялата с Диляна (Актьорът сам и посърнал на премиера на филм, моделката се забавлява в Мексико – Фото факт)

Асен Блатечки изглежда видимо посърнал след раздялата си с Диляна Попова, видя Kliuki.net.

Актьорът присъства на премиерата на сръбския филм „Южен вятър“, в който взема участие. За разлика от друг път обаче, той не демонстрирал добро настроение, а точно обратното.

Гости на премиерата издават, че Блатечки изглеждал видимо унил и посърнал. А и доста подпухнал, което допълнително му придавало тъжен и състарен вид. Най-вероятно причината е скорошната му раздяла с Диляна Попова. Макар преди дни да заяви в интервю, че двамата живеят заедно, по всичко личи, че любовта им е в миналото.

асен блатечки
Снимка: Фейсбук

Моделката избра да отпраши за Мексико, където се забавлява, забележете – в мъжка компания! Тя дори качи снимка, на която точно зад нея се вижда мъж, седнал на маса. С когото очевидно Попова вечеря. Дали е само приятел или помежду им има нещо повече, не се наемаме да твърдим.

Но е факт, че преди по-малко от три години двамата с Блатечки бяха неотлъчно заедно на червения килим на премиерата на филма „Завръщане“, в който Диляна участва. Тогава те използваха събитието, за да обявят, че са заедно. Дали пък сега не демонстрират обратното – че вече всичко помежду им е приключило?

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.