март 29, 2024

Асен Блатечки се състари след раздялата с Диляна (Актьорът сам и посърнал на премиера на филм, моделката се забавлява в Мексико – Фото факт)

https://kliuki.net/kliuki/asen-blatechki-se-sastari-sled-razdyalata-s-dilyana-aktyorat-sam-i-posarnal-na-premiera-na-film-modelkata-se-zabavlyava-v-meksiko-foto-fakt/165759 Kliuki.net
Асен Блатечки се състари след раздялата с Диляна (Актьорът сам и посърнал на премиера на филм, моделката се забавлява в Мексико – Фото факт)

Асен Блатечки изглежда видимо посърнал след раздялата си с Диляна Попова, видя Kliuki.net. Актьорът присъства на премиерата на сръбския филм „Южен вятър“, в който взема участие. За разлика от друг път обаче, той не демонстрирал добро настроение, а точно обратното. Гости на премиерата издават, че Блатечки изглеждал видимо унил и посърнал. А и доста подпухнал, което допълнително му придавало тъжен и състарен вид. Най-вероятно причината е скорошната му раздяла с Диляна Попова. Макар преди дни да заяви в интервю, че двамата живеят заедно, по всичко личи, че любовта им е в миналото. [caption id="attachment_191915" align="aligncenter" width="290"]асен блатечки Снимка: Фейсбук[/caption] Моделката избра да отпраши за Мексико, където се забавлява, забележете – в мъжка компания! Тя дори качи снимка, на която точно зад нея се вижда мъж, седнал на маса. С когото очевидно Попова вечеря. Дали е само приятел или помежду им има нещо повече, не се наемаме да твърдим. Но е факт, че преди по-малко от три години двамата с Блатечки бяха неотлъчно заедно на червения килим на премиерата на филма „Завръщане“, в който Диляна участва. Тогава те използваха събитието, за да обявят, че са заедно. Дали пък сега не демонстрират обратното – че вече всичко помежду им е приключило?