Асен Блатечки се ошишка заради цигарите (Актьорът качи 15 кг, заприлича на чичко – Снимки)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки се е ошишкал брутално, заприлича на чичко

Асен Блатечки направи втори опит да откаже цигарите и мина на електронни. Половинката на Диляна Попова ги използва както на официални събития, каквото беше премиерата на новия български филм „Завръщане”, така и в ежедневието си и може да бъде забелязан с тях дори по улиците.

Папараците на Hotnews.bg го изловиха тази седмица да пафка в центъра на София, часове след като се показа с електронните цигари и на червения килим на „Завръщане“ в компанията на сина си Борил.

Асен Блатечки дебел

Снимки: ХотНюз

Блатечки сам е признавал, че е злоупотребявал с тютюна и стигнал до 4 кутии на ден. Решил да ги откаже-но се появил друг проблем-напълнял драстично. Издържал цяла година без да запали, но за сметка на това се тъпчел с храна до пръсване. Миналата година актьорът се върна отново към порока си, защото вярвал, че така ще върне предишната си форма, но уви – кантарът не мърдал и грам надолу.

„Вече съм напред с 15 килограма, които направо ме видоизмениха, но ще се справя“, казва Асен. Цигарите станали средство за разтоварване, но му докарали и здравословни проблеми – изморявал се бързо, задъхвал се и кашлял зловещо. Затова сега отново спира папиросите, като ги заменя с електронни. Очевидно засега е доволен от тях, щом не ги изпуска от ръката си, но явно и те не спомагат за свалянето на килограмите.

Снимка: ХотНюз

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар