Асен Блатечки рухна заради наследничката си!

Гласувайте за статията

Лошото момче Асен Блатечки рухна, дъщеря му Катя израства буйна и непокорна, наследила е неговия нрав

Асен Блатечки го налегнаха родителски проблеми. Докато щерка му Катя беше малка и трудностите по отглеждането и възпитанието й бяха незначителни.Асен и Катя

Порасналата тийнеджърка е наследила от татко си буйния му нрав. Пада си мъжко момиче. А драматичните историите на баща й с Диляна Попова и раждането на малкия Борил съвсем са помогнали на Катя да стане луда глава.

За момиче в нейната възраст хич не е лесно да е дъщеря на такъв баща като Асен Блатечки. Освен, че е известен актьор разрасналия се публичен скандал с моделката Диляна Попова са озлобили девойката. А и в къщи е била свидетел на доста неприятни сцени, което допринесло Катя да стане нападателна и раздразнителна.

Преди дни Асен Блатечки получил хабер от училището където учи щерка му. Разтревожените учители му съобщили, че Катя е започнала да се саморазправя с момчетата. Прилагала им хватки от таекуондо което  тренира, пише retro.bg.

Актьорът бил ужасно притеснен от агресивната проява на наследничката си. Той споделил на свои близки приятели, че се наложило да я спре от тренировки като наказание за проявеното недопустимо изстъпление.

Колеги на Асен Блатечки коментират състоянието на актьора. Те разкриват, че той се самообвинява и смята, че е виновен за опърничавото поведение на Катя. „Съвсем се е спихнал“ , разказват негови авери. „Скубе си косите и не смее да си помисли какво ли го чака за напред“ тревожат се близките му.

„Крушата не пада по-далеч от дървото“ многозначително клатят глава близките му. Връща му се на Асен Блатечки, какво ли още има да преживее!

Големи деца, големи грижи са казали мъдрите хора!

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар