Асен Блатечки ревнува Диляна от Ники Илиев (Моделката нон стоп с режисьора след раздялата му със Саня)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки луд от ревност по Диляна Попова, моделката по цял ден с Ники Илиев, не се прибира вкъщи

След като Асен Блатечки и Диляна Попова заживяха заедно нова драма тресе актьорското семейство. Блатечки не можел да си намери място от ревност защото майката на сина му Борил по цял ден я няма вкъщи.

Красавицата по 12 часа е на снимки с Ники Илиев. Прекарва повечето време на снимачната площадка. А Асен стоял като на тръни да не би половинката му да му кръшен с режисьора.

Диляна Попова и Ники Илиев
Снимка: bgdnes.bg

Явно от собствен опит е наясно какво може да случи между Диляна и Ники Илиев. Русокосия хубавец също е смятан за секс символ и по нищо не отстъпва Блатечки. Дори е много по-млад от него. Освен това след развода със Саня Борисова той е свободен и като нищо може да не устои на прелестите на моделката и да пламне искрата на привличането между тях.

Светлооката хубавица е много ангажирана с новия сезон на  уеб сериала „Килерът”, в който изпълнява една от главните роли. Тя е едно от новите попълнения на поредицата, която ще тръгне с нови серии от май.

Няма изгледи обаче, че след края на снимките Диляна да спре да се вижда с режисьора. Тя ще вземе участие в лентата „Завръщане”. От месец май започват снимките, а премиерата е обявена за октомври, предават от bgdnes.bg.

Така, че Асен Блатечки ще има още дълго време да тръпне дали русия продуцент няма да му отнеме жената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар