Асен Блатечки посвещава спектакъл на Диляна Попова (Вижте жеста му)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки ще посвети новия си спектакъл на Диляна Попова

След като в последните години се забърка в серия лични драми, Асен Блатечки реши да приложи богатия си житейски опит в театъра. Актьорът става режисьор на шеметната любовна комедия „Баща ми се казва Мария“, която ще посвети на своята половинка и майка на сина му – манекенката Диляна Попова. Премиерата е насрочена за 29 март в Пловдив, а след нея спектакълът тръгва на турне из страната.

Асен Блатечки и Диляна Попова

Снимка: Фейсбук

Блатечки вече репетира усилено със звездите в главните роли – Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков-Шайбата, Жанина Стоилова и Невена Бозукова-Неве. Сюжетът се върти около пикантните проявления на любовта и сексуалните различия, а брилянтният хумористичен текст е дело на Иван Ангелов, бившият сценарист на Слави Трифонов.

С „Баща ми се казва Мария“ Блатечки смята да повтори успеха на спектакъла „Жена ми се казва Борис“, който се превърна в хит още с първото си представление. Асен вече има опит като режисьор с постановките на „Побъркани от любов“ и „Смях в залата“. “Много ми харесва да режисирам. Правя театър, в какъвто ми се играе и какъвто ми се гледа“, казва той, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар