Асен Блатечки и Диляна Попова с тайна сватба, крият от Катерина

Асен Блатечки и Диляна Попова с тайна сватба, крият от Катерина
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки и Диляна Попова се ожениха в САЩ, крият от бившата му

Асен Блатечки и Диляна Попова са скрили новината от всички

Асен Блатечки и Диляна Попова се ожениха тайно в САЩ! Двамата уж бивши любовници дълго време се правеха, че всичко помежду им е приключило, явно, за да не предизвикват излишно внимание към себе си.

Изненадващо за всички обаче, дори и за най-близките им приятели, двамата взеха решение да сключат брак!

Асен Блатечки и Диляна Попова се ожениха

Асен Блатечки и Диляна Попова се ожениха

И от няколко седмици насам официално са семейство. Това се е случило по време на визитата на Блатечки в Лос Анджелис, като официалната причина за посещението му уж беше представянето на филма „Съдилището“ зад Океана. С него обаче пристигнала и любовницата му, с която се възползвали от ситуацията, за да станат законно семейство.

Без да вдигат излишен шум около себе си. И най-вече – без да казват на бившата половинка на актьора – Катерина, за да не я разстройват.

Церемонията се състояла на 12 ноември, а на нея е присъствал само синът на младоженците – Борил, който е едва на годинка и два месеца. Блатечки предпочел да се венчае за Диляна възможно най-дискретно, за да не наранява Катерина и дъщеря им, при които уж се беше върнал, предават от Hotarena.net.

Въпреки скромната церемония, манекенката все пак се стъкнала с елегантна булчинска рокля, а документите си тя и Асен попълнили още в България, за да са сигурни, че всичко ще мине по мед и масло.

Все още не се знае как точно е реагирала на новината бившата на актьора, с която той така и не се реши да мине под венчило, въпреки, че бяха заедно над 15 години. И имат дъщеря тийнейджърка. Която също не крие, че не може да понася моделката, задето раздели майка й баща й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар