Асен Блатечки и Диляна Попова спряха да се крият (Ето ги за първи път като двойка – Снимки)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки и Диляна Попова не крият връзката си, актьора и моделката се показаха заедно за първи път

Асен Блатечки, който се върна при любовницата си Диляна Попова, от която има малък син Борил вече не крие връзката си с нея. Повече от четири години двамата се грижеха за момченцето си като живееха разделени.

Но след като между Асен и официалната му жена семейния живот не потръгна Блатечки се върна отново при най-голямата си тръпка.

Говори се, че преди известно време той помолил Диляна да му прости и тя му дала прошка. Към днешна дата влюбените отново са свили гнездо.

Снимка: ПИК

Лошото момче и моделката изживяват истински ренесанс в отношенията си. Актьорът и Попова вече официално се представят като двойка. Дори заедно са били на вечеря с колеги. Преди известно време папараци щракнаха секссимвола на българското в близост до дома на половинката си, предават от pik.bg.

Той бе натоварен с празни кутии от пици. Които изхвърли на боклука, а това е доказателство, че нощува в кооперацията където се намира дома на любимата му и сина им Борил. Близки до двойката разправят, че Асен помагал на моделката в домакинството. Като пазарувал готова храна за вкъщи и плащал различни сметки.

Снимка: ПИК

Заради многото си ангажименти напоследък влюбените нямат време да си приготвят домашна храна. И се налага да похапват пици.

Според слуховете плейбоят все още поддържа контакт с бившата си. Катерина Горанова му е бизнес партньор заради заснемането на авторските му филми.  Грижи се и за дъщеря си, с която  има силна връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар