Асен Блатечки и Диляна Попова заедно във Фермата! (Как ще реагира Катерина?)

Асен Блатечки и Диляна Попова заедно във Фермата! (Как ще реагира Катерина?)
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки и Диляна Попова се събират във Фермата

Асен Блатечки и Диляна Попова като нищо да подновят връзката си

Асен Блатечки и Диляна Попова заедно във фермата! Бившите любовници ще се съберат в риалити формата на бТВ като това се очертава да бъде една от най-големите интриги в новия телевизионен сезон.

Според запознати Блатечки преговарял усърдно да влезе в най-актуалното риалити, което се очаква да е големият хит през есента. От „Фермата“ отказват коментар по темата, но обясниха, че малко преди 10 септември ще оповестят участниците.

Запознати издават, че хонорарът му ще бъде рекорден – цели 105 хиляди лева!

Асен Блатечки и Диляна ПоповаЗасега не ясно дали Диляна Попова ще влезе във предаването, но се знае, че с нея също е говорено. Ако това се случи, тя ще влезе за малко, но също срещу висок хонорар, пише „Телеграф“. Блатчеки бил много навит да дои крави и овце, но проявявал интерес към предаването и от прагматично-финансови подбуди.

Според близки до актьора, Блатечки имал сериозни финансови проблеми, след като заложил дори апартамента си за заснемането на филма си „Бензин“, който режисира заедно със съпругата си Катерина.

Това е и причината и самата тя да се съгласи половинката й да живее под един покрив с бившата си любовница, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар