Асен Блатечки и Диляна Попова по-влюбени от всякога на РД на Борил (Снимки от празника)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки и Диляна Попова са възобновили връзката си

Асен Блатечки и Диляна Попова отпразнуваха заедно 4-я рожден ден на сина си

Като на главни герои от латиносапунка се развива животът на Диляна Попова и Асен Блатечки. Моделката и актьорът ту си играят на семейство, ту се разделят и накрая никой не може да им хване спатиите.

За последното двамата уж бяха скарани и не си говореха, но изведнъж… се хванаха отново.

Двойката реши да се събере за партито по случай рождения ден на сина им Борил. През уикенда малчуганът чукна четири годинки, а Асен и Диляна му подариха празник за чудо и приказ.

Асен Блатечки и Диляна Попова Борил

Снимки: Инстаграм

Звездите от „Стъклен дом“ показаха, че любовта им един към друг не си е отишла, а напротив – тръпката я има. Диляна и Блатечки истински сияеха и не спираха да се усмихват по време на купона за ЧРД на детето им. Те демонстрираха близост, каквато в последните години не сме виждали помежду им.

Близки до двойката твърдят, че чувствата между Диляна и Асен все още са силни и нищо чудно да се съберат отново. Малкият Борил постоянно питал майка си защо татко не се прибира вечер и не всеки ден си играе с него.

Блатечки и Диляна се постараха да направят незабравим рождения ден на хлапето. Те го изненадаха с огромна торта и куп подаръци, които малчуганът нетърпеливо разопакова.

Наследникът на Блатечки и Попова в момента е фен на динозаврите и родителите му взеха няколко огромни играчки, с които рожбата им да куфее, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар