Асен Блатечки заприлича на чичко (Актьорът се ошишка брутално покрай проблемите с Диляна – Снимки)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки замяза на чичико, славата му на  секс символ тотално се сгромоляса

Асен Блатечки съвсем се запусна. Недебеля и няма помен от изваяното му с мускули и плочки тяло.  Кантарът удрял 100 кила когато актьорът решил да се претегли.

Авери от гилдията потриват доволно ръце и коментират, че вина за запуснатия вид бившия мачо имат и двете му жени. От които има деца.  А грижите за по любовницата му Диляна Попова и законната му половинка както и за децата, които има от тях направо го съсипвали.

Снимки: Ретро

В последно време Блатечки бил налегнат от финансови проблеми. Чудел се как да издържа цели две семейства. Въртял се в омагьосания кръг на работа кредити и плащане на сметки.

Снимки: Ретро

Истинната е, че аферата с любовницата му моделката Диляна Попова, от която има син Борил го разсипа напълно. Прекалени му дойдоха скандалите около изневярата. А високите изисквания на Попова му почерниха живота, предават от ПИК.

Скоро папараци засякоха актьора в близост до театър „Сълза и сммях” където е работното му място. На кадрите се вижда, че Асен наистина е напълнял и е загубил предишния си чар на лошо момче.

Блатечки бил  заклет пушач, който според колегите му пушел по 3-4 кутии цигари на ден. Сега спрял тютютна. Ударните дози тютюн наред със стреса и вината към законната му половинка както и разкъсването между две жени се отразили на здравето му. Започнал да вдига кръвно и получил сърцебиене, което го уплашило и той заменил цигарите със бездимни.

Снимки: Ретро

Само, че след спирането на цигарите актьорът качил много на килограми както често се случва с хора, които спрат да пушат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар