Асен Блатечки закъса финансово (Актьорът купи дом на Диляна с огромен кредит точно преди пандемията)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки е изтеглил огромен ипотечен кредит, за да купи луксозен дом за Диляна

Социалната изолация и липсата на ангажименти заради нея съвсем не е единственото, което тревожи Асен Блатечки. Актьорът, когото в момента гледаме в главната роля на новия сериал на Нова тв „Ягодова луна“, изживява един от големите си кошмари в личен план.

Преди около месец, когато още положението изобщо не беше толкова затегнато, колкото е към днешна дата и животът все още протичаше по нормалния начин, Блатечки си купи ново жилище. Актьорът теглил ипотечен кредит за имот от 120 квадратни метра, както и за неговия ремонт и луксозното му обзавеждане.

Асен Блатечки и Диляна Попова

Снимка: show.blitz.bg

Заради форсмажорните обстоятелства обаче, сега любимият на красавицата Диляна Попова не може да изплаща общия им дом, защото е без работа от 8 март насам, когато заради коронавируса всички театри в страната затвориха врати, а няма и яснота кога отново ще работи, пише „Уикенд“.

Още тогава моделката Диляна Попова изрази мнение, че според нея положението не е извънредно, а направо военно, а причината за гневните изблици и при двамата със сигурност в случая е най-вече финансова.

Новият аристократичен апартамент на двойката, който според информациите струва близо 400 хиляди лева, се намира не къде да е, а на централната софийска улица „Уилям Гладстон“ и е обзаведен по последен писък на модата – с мебели, поръчани от Италия и Австрия, избрани от професионален интериорен дизайнер.

Парадоксът в случая е, че Асен Блатечки е един от най-добре платените актьори в България в момента, а Диляна Попова – една от най-успешните и търсени моделки, но въпреки това им се наложило да теглят ипотечен кредит, за да сбъднат мечтата си за съвършен общ дом.

Актьорът не може да се запише даже и на трудовата борса в момента, тъй като се води „свободен артист“, а най-новият му филм „Останалото е пепел“, в който участва и Диляна, така и не пожъна успех в кината, защото излизането му по екраните съвпадна с обявяването на мерките срещу заразата.

Блатечки има и допълнителни задължения към голямата си дъщеря – плод на прекратената връзка с бившата му жена Катерина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар