Асен Блатечки ексклузивно: С Катя съм, оставих Диляна преди година

Асен Блатечки ексклузивно: С Катя съм, оставих Диляна преди година
5 (100%) 2 votes

Лошото момче на киното Асен Блатечки призна, че с Диляна се е разделил преди година, живее със съпругата си и дъщеря сиАсен Блатечки 1

Още преди година Асен Блатечки се разделя с Диляна Попова. Всички клюки за тайна сватба са чиста проба инсинуация. Това признава в интервю за Нова телевизия най-харесваният български актьор.

След бурната си любов с актрисата-моделка, от която има син Борил Асен се върна при семейството си. С Диляна са се разбрали, тя ще си гледа детето и ще се грижи за него. Такова било желанието на красивата актриса.

А някои хора подозират, че любовта между Диляна и Асен не е било любов, а просто услуга между приятели. Актрисата отдавна пее такава песен, че иска дете, но да е само нейно. Бащата да не й се меси в отглеждането и възпитанието. И ето получи го. Асен Блатечки се оказа най-подходящият.

Диляна Попова с Борил

Диляна Попова с Борил

А колкото до това, че го наричат лошо момче Блатечки смята, че това му е по наследство. Такива са били и дядо му и неговият татко.

В своето признание Асен Блатечки разкрива, че е пристрастен към сексът, но не и към наркотиците.  За него най-красивата жена на света е Анджелина Джоли. „Но аз по принцип харесвам всички жени“ , допълва откровението си актьора.

Освен, че е правил много глупости Асен Блатечки е снимал и в много глупости. Само, че времето на компромисите отмина и днес не би се съгласил да играе роля на гей и да лежи в легло с друг мъж. Просто всичко си идва на място с времето.

Асен Блатечки си спомня времето, когато по време на борческите години са му предлагали да стане мутра. Искали да го подкупят с луксозно жилище, кола последен модел и големи пачки пари, само и само да отиде при тях. Когато разбират, че ще става артист предложили му да му купят театър.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар