Асен Блатечки втрещи с огромно шкембе на погребението на Иван Ласкин (Секссимволът тотално се запусна – Снимки)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки неузнаваем, на погребението на Ласкин лъсна с огромно шкембе

Асен Блатечки тотално се е запуснал. Няма следа от секссимвола на българското кино, който бе мокра мечта на хиляди фенки.

На погребението на колегата си Иван Ласкин актьорът ужаси с огромното си шкембе. Което в последно време е завъдил. Малко хора успяха да го разпознаят в множеството дошло да си вземе последно сбогом с половинката на Алекс Сърчаджиева.

Снимка: hotnews.bg

Блатечки неимоверно много е напълнял, а коженото яке, което му е запазена марка направо ще се пръсне под напъна на тлъстините в областта на талията му.

Любовчията, за завоеванията на когото се носят какви ли не легенди в средите на актьорите изглежда плашещо. Освен, че е обул широки панталони, с които да скрие едрите си габарити е сложил и качулка на главата си, с която да е неразпознаваем  за любопитните погледи на изумените опечалени. Които са изумени от запуснатия му вид.

Снимка: hotnews.bg

Макар обстановката да бе тъжна и потискаща някои от зевзеците на шега го оприличиха на Димитър Ковачев – Фънки. Те пророкуват, че след някой и друг месец чаровникът ще го задмине по килограми.

Други пък са на мнение, че в момента Асен прилича на пенсиониран тежкоатлет. И коментират, че жена му Катерина добре го е охранила в семейното гнездо. А любовницата му Диляна Павлова, от която има син Борил е с визия на бъдеща Мис свят въпреки раждането на общия им наследник, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар