Асдис Ран ПОТРЕСЕ с напомпани устни

Гласувайте за статията

Исландската красавица направо шокира с вида си

Асдис Ран тотално се занемари. Откакто се разведе с мъжа си исландската фурия вече далеч не радва окото, както преди. С напомпани устни, лошо поставен грим и видимо напълняла, моделката няма нищо общо с представата за сек*символ. Факт е, че преди да се разведе госпожа Ран караше хиляди мъже да въздишат по нея. Откакто остана сама обаче, блондинката изглежда видимо занемарена.

Асдис Ран потресе с вида си

Асдис Ран потресе с вида си

Асдис се появи на парти в столичен клуб в такъв вид, че уплаши посетителите. С тесен потник, който се пукаше по шевовете и огромен корен, русата фурия въобще не беше приятна гледка. Май блондинката го е закъсала и откъм фризьорски услуги, защото косата й изглеждаше направо потресаващо. Някои от ВИП гостите дори не я познаха и се чудеха какво прави тази застаряваща лелка на партито им.

Онова, което обаче шокира дори виделите всичко светски клюкари бяха устните на Асдис. Блондинката ги бе напомпала до неузнаваемост и изглеждаше точно като фолк певицата Мария. Който и да е пластичният хирург, на който исландката е решила да се довери, той определено здраво се е издънил. Явно бившата футболна съпруга не може да си позволи качествени услуги и стандарта на живот, който водеше с бившия си съпруг, щом се появява в такъв вид по светски събития.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар