Арчи на Меган и Хари започна да прилича на майка си (Нова снимка на порасналото хлапе)

Двегодишният син на херцозите от ден на ден се променя и се превръща в колие на мама

Нова снимка на сина на Меган и Хари се появи в туитър тези дни. Фотото на малкия принц бе включено в документалния филм на баща му „I You Can’t See“ (Хари е продуцент на филма с Опра Уинфри). На кадърът се вижда как Арчи се люлее на люлка в двора на семейния дом в Монтесито.
Феновете на кралската двойка направиха свое разследване и откриха детска снимка на Меган, когато тя е била на шест месеца. На нея актрисата стои в скута на заварената си сестра Саманта.

Меган като малка
Арчи
Снимки:Туитър

Потребителите на социалната мрежа веднага забелязаха приликата на двегодишното хлапе с Меган и  стигнаха до извода, че Арчи е копие на майка си като малка.

В мрежата те пишат: „Струва ми се, че сега той прилича повече на Меган, отколкото на Хари. Интересно е да се види какво ще се случи след време.”, „Арчи и Меган са много сходни, имат еднакви тъмни очи и усмивки и къдрава коса.”, „Да, просто е копие на Меган. Красив като нея.”

Скоро феновете на херцозите на Съсекс ще трябва да гадаят на кого ще прилича второто им дете. През следващите седмици 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишният принц Хари очакват да им се  роди и дъщеря, предават от spletnik.ru.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.