Арзу от „Намери ме“ тежала 95 килограма (Вижте невероятното преобразяване на Джемре Чънар – Снимки преди и след)

Арзу от „Намери ме“ тежала 95 килограма (Вижте невероятното преобразяване на Джемре Чънар – Снимки преди и след)
1.5 (30%) 2 votes

Същински фурор предизвика в интернет пространството невероятното преобразяване на популярната актриса Джемре Чънар, която се изявяваше като Арзу в „Намери ме“

Атрактивен фотофакт представя Арзу в светлина, в каквато никога не сме я виждали. Оказва се, че стройната и слаба в момента актриса някога е тежала 95 килограма. Само на 14 години тялото на Джемре Чънар е било с безобразно наднормено тегло и сякаш не можем да си представим, че красавицата е можела да изглежда така. На какво се дължат страшните проблеми с килограмите, не става ясно. Но е факт, че девойката страда изключително и с течение на времето се амбицира. Решава да се запише на танци и тренира усилено. Така само за три месеца успява да влезе във форма, при това в удивителна форма, която ù отрежда едно от челните места по хубост на абитуриентския бал. Цели 45 килограма остават в миналото. За щастие, от тях няма помен и днес.

Сякаш със свалянето на килограмите потръгва и успешната кариера на младата турска актриса. Когато навършва 23 години, животът все още е пред нея. Неслучайно изтегля и изключителен шанс от съдбата. Предлагат ù роля в сапунката „Намери ме“, която впоследствие предизвиква фурор в света на турските сериали. Коварната антагонистка Арзу е забележителен образ, пресъздаден повече от успешно от Джемре Чънар. „Трябваше да изиграя жена, която е с близо десет години по-възрастна от мен, с дете, готова на всичко, за да постигне целите си. Понякога бях отвратена от постъпките ù, но смятам, че образът ме показа в добра светлина като актриса“, споделя звездата, цитирана от bgnow.eu.

В настоящето Джемре е на 29 години и продължава на изглежда блестящо. Вероятно страхът и споменът за миналото не я напускат и тя търпеливо успява да се поддържа в перфектна форма. В разцвета на силите си е и върви устремено напред.

Невероятно, но факт! Джемре Чънар е тежала почти 100 килограма

Невероятно, но факт! Джемре Чънар е тежала почти 100 килограма
Снимка: инстаграм/turkweb.pl

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар