Аня Пенчева в ужас, че остарява (Не иска и да чуе за внуци)

Гласувайте за статията

Аня Пенчева преди време не искала и да чуе за внуци

Самият топ журналист Сашо Диков разказа за една случка с Аня Пенчева, майката на дъщеря му. Веднъж Пипи решила да сондира мнението на родителите си как ще се чувстват като дядо и баба. Сашо отговорил съвсем нормало, че това не го притеснява, но реакцията на Аня била съвсем различна. Тя реагира направо истерично, по думите на Диков, отговорът й бил не, само това не! Красавицата изпаднала в ужас от факта, че остарява.

Аня Пенчева

Аня Пенчева не иска да остарява

Всичко това се е случило преди пет-шест години и в онзи момент красивият и неостаряващ секссимвол на родното кино Аня Пенчева не е искала и да си помисли за старостта и внуци.

Явно по онова време красавицата с известен страх се е отнасяла към тези неща, та на кого не му се иска да спре хода на годините и да задържи по-дълго младостта. А може би актрисата просто е била изненадана с  въпроса за внуците от дъщеря си и е отговорила съвсем спонтанно.

А и Аня Пенчева все още се е чувствала млада майка, синът й тогава е бил долу-горе на тинейджърска възраст и мисълта за внуче направо я е ужасявала.

Аня Пенчева

Аня Пенчева: Аз съм примата в семейството

Има нещо нещо друго. Аня винаги е споделяла, че е глезена жена, че в къщи тя е свидетел на събитията, а не участник. В едно друго телевизионно предаване говори за ролите в нейното семейство, ако то се оприличи на театър, тя е примата, а останалите са слугите.

Но сега навярно вечната красавица е променила вижданията си по отношение на внуците. Доведената й дъщеря Карина от първия брак на мъжа й все пак я направи баба. Малкият Иво носи името на дядо си, съпруга на актрисата, а неостряващата баба Аня беше една от орисниците му

Така, че иска ли вече или не иска да бъде баба красивата Аня Пенчева, съдбата си знае работата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар