Антония от Фермата си тръгна с рев от шоуто (Калоян и Петър прецакаха художничката от глупост)

Антония от Фермата си тръгна с рев от шоуто (Калоян и Петър прецакаха художничката от глупост)
5 (100%) 1 vote

Снощната женска битка завърши с неочакван триумф и горчиви сълзи

Художничката Антония от Фермата, която бе смятана за фаворит в женския двубой напусна шоуто победена, разплакана и ядосана, след тежка битка със съперничката си Поли Хубавенска.

Въпреки, че до последния момент Тони бе повече от уверена, че няма да изхвръкне от Фермата народната певица и културистка направо я размаза на Арената в последните две битки.

Отначало всичко бе в полза на Антония, която обаче не определи правилно точките на игрите и поведе в състезанието. Но тръгналата отначало плахо Поли към края й разказа играта.

Антония от Фермата все още се надява да спечели дуела
Снимка: Фейсбук

Последните две битки на Арената на Фермата тя се развихри и показа невероятна бързина и умение и разби опонентката с 8:3, предават от dnes.bg.

Феновете ликуват за победата на скромната Хубавенска и пишат в социалната мрежа: „Илиян е щастлив картела е разбит. Петър и Калоян, Нагли,самонадеяни! Станаха за смях с изявленията си. Поли разби на пух и прах стратегиите им! Горките,бяха толкова самонадеяни, когато заявиха,че сезонът е техен! Искам да ги видя ратаи. „Тони е изкупителната жертва на  „малаумното картелче“, жалко че не го осъзна.”, „Арогантна, злобна, самонадеяна и глуповата! Надявала се, да не се стигне до последната игра, че и ония двамата и редили игрите…Те по най-елементарен начин я хвърлиха на дуел. Адмирации, за спокойствието и хладнокръвието на Поли в решаващата битка!”

„Образец за фалшива прегръдка“ казват феновете
Снимка: Фейсбук

След като се провали художничката избухна във сълзи и ядосано заяви, че не е във Фермата за парите, но плаче защото се ядосва на себе си, че се е надценила. Но всъщност я провалиха Калоян и Петър, които й редиха игрите.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар