Антония от Фермата показа ексцентричния си дом (Вижте какво сътвори с изхвърлени вещи – Снимки)

Антония от Фермата показа ексцентричния си дом (Вижте какво сътвори с изхвърлени вещи – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Красавицата се шири в уникален дом, който сама е подредила по свой вкус

Антония от Фермата, която изпадна от риалити формата в оспорван до последния момент дуел с Поли Хубавенска отвори вратите на дома си. Тя го показа за зрителите на BTV, с които сподели, че се чувства добре.

Антония от Фермата посрещна репортерката на BTV в дома си
Снимка: BTV

Жилището на риалити звездата е обширно и просторно. Апартамента на художничката е много светъл и не е претрупан с много мебели. Оказва се, че Тони е много талантлива и практична  жена, повечето от обзавеждането си е изработила със собствените си ръце.

Използвайки „рециклиран дизайн“ художничката обзаведе дома си
Снимки: BTV

Антония Сандова споделя, че е използвала за творенията си тъй наречения „рециклиран дизайн” . Като е избрала стари предмети, изхвърлени от нейни приятели и им е вдъхнала нов живот, влагайки в тях свои идеи.

Холната масичка, която е от два палета  и дивана също са нейно дело. Както картините по стените и красивите полилеи, които са от сребро. Тя с усмивка на лицето разказва, че когато приятелите й видели какво е направила със старите им вещи, искали да ги използват отново.

Красивата художничка споделя, че все още не мисли за нови проекти. Тя иска да си почине малко след Фермата, да се види с близките си и заяви, че стиска палци на Калоян и Петър и се надява двамата да се изправят един срещу друг на финала, предават от btvnovinite.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар