Антония от Фермата лъсна както майка я е родила (Вижте с какво тяло омая Калоян – Снимки)

Гласувайте за статията

Красавицата се пусна без дрехи, няма съмнение, че със съблазнителните си форми успя да омая Калоян

Миньончето Антония от Фермата, която напусна шоуто лъсна на снимки както майка я е родила. Неочакваното й отпадане от формата остави разочаровани мъжете  и най-вече Калоян. Който е много нещастен, че се раздели с мокрия си блян.

Само, че гвардеецът все още не е научил, че дори след края на Фермата няма никакви шансове съблазнителната красавица да завърти афера с него. Антония Сендова призна в негово отсъствие, че не е нейния тип мъж.

Антония от Фермата впечатлява с апетитното си тяло
Снимка: ПИК/Алекс Манчев

В реалния живот Калоян обаче ще може да гледа сексапилната Тони само на еротични снимки. Родената в Асеновград хубавица е снимана само по парфюм от известния арт фотограф, който е автор на провокативни черно бели снимки на голи женски тела Алекс Манчев. Но за съжаление той почина само на 35 г в родния си Санкт Петегбург през юни тази година, очаквайки втора трансплантация на бъбрек.

Антония Сандова и майсторът на фотообектива са направили уникална фотосесия, като терен за снимките са използвали апартамент на булевард  „Патриарх Евтимий, терасата, на който има изглед към НДК.

Именно на парапета на терасата и пред него е позирала  разкрепостената художничка пред Алекс Манчев. Това се е случило преди две години, предават от ПИК.

Вижте още ерочични снимки н художничката в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар