ФОРУМЦИ: Антония Петрова е БОЛНА ОТ СУЕТА!

Гласувайте за статията

Антония Петрова е болна от суета.

Това твърдят интернет потребители в социалните мрежи. Мис България 2009, която преди дни стана и „Мисис Русия“ се забърка в поредния международен скандал. Новата титла на миската се оказа доста спорна, предвид факта, че в Русия се провеждат не един, а цели три конкурса, чиито победителки претендират да носят титлата „Мисис Русия“. Антония обаче е категорична, че тя и само тя е единствената истинска носителка на короната.

Антония  Петрова отново се забърка в скандал

Антония Петрова отново се забърка в скандал

В предаването „Карбовски Директно“ Антония Петрова заяви, че е спечелила и конкурса „Мис Москва“. Доколко тази нейна титла е спечела често можем само да гадаем, но е факт, че моделката е направо вманиачена да докаже на всички, че е най-голямата  и най-титулуваната красавица на света.

„Направо се е поболяла покрай тези конкурси“, цъкат съжалително форумци из социалната мрежа. Други са на мнение, че Петрова страда от мания да бъде призната за мис. Някои от феновете на моделката също са доста притеснени за душевното й равновесие. Изявленията й, че срещу нея се води кампания, за да бъде съсипано името й и че тя е най-голямата красавица на света, според тях са доста тревожни. Други се чудят, защо Петрова не се насладава на професионалните си успехи и не си гледа живота, а се опитва да докаже на всички и на всяка цена, че е най-красивата жена в България, а и в Русия.

„Има се за умна жена, парадира с две висши образования, а на всяка цена се опитва да изтъкне колко е красива и че е мис“, пише интернет потребителка. Други коментират, че за да задоволи болната суетност на жена си, милионерът Александър Бередин вероятно се е охарчил доста солено и за втората й корона.

„Глупост е твърдението, че са ми купили титлата. Тя просто не може да се купи!“, твърди Антония и допълва, че короните в Русия не се купуват. Минути по-късно обаче влезе в противоречие със самата себе си като заяви, че вторият конкурс за красота „Мисис Русия“, спечелен от Инна Жиркова е бил купен. И миналата година победителката се е сдобила с короната срещу 300 000 евро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар