Антония Русева заряза Тачо, сгоди се за Дарин Ангелов (Подробности)

Антония Русева, бившата любовница на Тачо си има нов, за когото се сгоди

Антония Русева
Антония Русева заряза Тачо, сгоди се за Дарин Ангелов

Антония Русева, която смени Зорница Линдарева в леглото на съпруга на Жени Калканджиева Тачо, си има нов. Дарин Ангелов, актьорът, набрал по-голяма популярност с ролята си в „Стъклен дом” и с участието си в Денсинг Старс, е новия възлюблен на скандалната брюнетка. Връзката им за кратко толкова се задълбочи, че двамата вече са годеници.

Антония Русева
Бъдещият жених разочарова множеството си обожателки след като се обвърза с годеж

Годежът станал в Лозенец, в присъствието на много тесен кръг от приятели, в кръчма на морския бряг, твърдят от Blife.bg. Дарин се постарал доста, за да впечатли годеницата си. Поднесъл й по много специален начин червена роза, символ на любовта му, завързана на края на дълга нишка. Бъдещата му булка малко се поизпотила докато развие кълбото прежда, но накрая успяла и не се е колебала с отговора, веднага приела предложението на половинката си да се сгодят За награда получила и красив пръстен, на който не престанала да се любува до края на вечерта, споделят неколцината приятели, свидетели на събитието.

Антония Русева
Антония не спря да се радва на пръстена през цялата вечер

Все още не се знае кога ще зазвучи Менделсон. Бъдещият жених разочарова множеството си обожателки след като се обвърза с годеж с Антония Русева. Преди нея той имаше няколко връзки. Едната беше с актрисата Маринела Ангелова, нашумяла миналото лято като рекламно лице на „Каменица”, имаше романс и с танцьорката Кристин Илиева, която от известно време се е устроила в Германия, където живее и работи.

Антония Русева
Романтичната вечер на годежа

Антония Русева пък нашумя покрай връзката си с Тачо, неверния съпруг на шестата по красота в света Жени Калканджиева и баща на детето й. Според слуховете, тогава той толкова се увлякъл по родената в София, но живяла и в Унгария красавица Антония, че за малко да стигнат до развод със съпругата си. Останаха си само със скандалите и обидите, които си нанасяха взаимно. И с огорчението на Жени.

Но това са минали епизоди от живота на красивата мацка. Сега Антония Русева е омаяла Дарин Ангелов и като негова годеница се чувства на седмото небе от щастие. През цялата вечер, по време на годежа, не спряла да лудува и танцува, споделят дружките й.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.