Антония Петрова с 13 подаръка за РД (Вижте как я глези Ивайло Батинков – Видео)

Гласувайте за статията

Антония Петрова чукна 36, мъжът й я глези с подаръци от сутринта

Антония Петрова няма как да забрави своя 36-и рожден ден. Съпругът на миската, който я носи на ръце, за празника й я събуди с куп подаръци. Така й показа колко много я обича и колко е специална тя за него.

Още в ранна сутрин Ивайло Батинков се подготви за рождения ден на своята половинка. Той събуди  рожденичката с романтична изненада и я накара да ахне от удоволствие.

Приказната пътечка от подаръци завършва с букет от червени рози
Снимка: Инстаграм

Мис България веднага се похвали с подаръците, с които я сюрпризира нейния любим. Той я зарадва не с един, а с цели 13 подаръка. Подредени в пътечка от спалнята до масичката в хола. Където колекцията от скъпарски дарове завършва с огромен букет от рози.

Числото на подаръците никак не е случайно избрано от съпруга на госпожа Батинкова. Тя си пожела да й е честит 36-ят рожден ден и сподели, че 13 за нея е специално число.Миската благодари за изненадата на Иво и написа в профила си в Инстаграм: „А денят тепърва започва! Какво ли ме очаква до края?! Обичам те, Татенце! Благодаря тиииии!”

Явно в семейство Батинкови цари идилия и много любов. Двамата с детето са неразделни. Скоро си дадоха почивка в Родопите, след разхлабване на мерките. Сред красивата природа влюбените посрещнаха световния Ден на майката, предават от life.dir.bg.

Повече вижте във видеото!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар