Антония Петрова ще се пръсне от силикон (Миската вее гигантски бюст и джуки на Малдивите – Снимки)

Антония Петрова буквално ще се пръсне от силикон, видя Kliuki.net.

Мис България 2009 никога не се е славела с кой знае каква визия, но откакто започна да ляга под ножа за щяло и нещяло, положението вече е страшно. Тоца буквално вече не прилича на себе си, а лицето и тялото й са като на очукана актриса от филм за възрастни.

антония петрова
Снимки: Инстаграм

Всъщност именно на такава я оприличиха онлайн потребителите. На снимките си от Малдивите, където разпуска с мъжа си Ивайло Батинков, Антония вее гигантски бюст и потресаващи джуки.

Заради което феновете я сравниха с Лоло Ферари – популярната френска порно актриса, която официално беше призната за жената с най-големи гърди в света. Тя почина едва на 37 години, като според запознати, причината са твърде многото й корекции на бюста.

В момента миската е на нейната възраст, но прилича повече на 50-годишна тунингована леличка. Феновете й дори я призовават да съди пластичния си хирург, който я е окепазил по този начин.

Лицето, устните и гърдите й са меко казано потресаващи. „Приличат на лоени топки, устните й пък изглеждат сякаш, я е ужилило нещо“, втрещени са потребителите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.