НЕВЕРОЯТНО! Антония Петрова се е разхубавила?!

Гласувайте за статията

Новите снимки на Антония може и да я оттърват от прозвището „Мис Крокодил”

 

Дали потребителите са склонни да размислят и вече да не овикват Антония Петрова, че е „Мис Крокодил?! Все още е трудно да се каже, но снимките от последното участие на манекенката са на път да й донесат нова свежа слава.

Антония Петрова на ревю

Антония Петрова на ревю

Хубавка е, нали? Мнозина, които вече ги видяха определено одобряват визията на популярната блондинка, която редовно е оплювана заради… меко казано „недостатъчната си привлекателност”.

Не е ли хубава?!

Не е ли хубава?!

Болшинството от хората не я намират въобще за достойна да носи короната на „Мис България”. Нещо повече – тя все бива критикувана и кусурите й са в устите на злословещите по нейн адрес.

Жестоки са коментарите на критично настроените ценители на женската красота. И най-малкото не бива подминавано, но Антония почти няма и защитници, тя даже въобще не е сред любимците на публиката. Сега пък може и да остави с друго впечатление околните, че те най-после да забележат убедителното й присъствие на модния подиум.

Авторката на научни публикации се появи в роклички на Жени Живкова. Тя успя да омая присъстващите на ревюто и преобразена като булка с премяна по идея на дизайнерката.

Антония като булка

Антония като булка

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар