Антония Петрова хвърли пъпа на сина си в президентството (Вижте как го ориса)

Гласувайте за статията

Антония Петрова с таен ритуал за благополучието на сина си

Антония Петрова даде обширно интервю за светското предаване на телевизия ПИК  „Жълтите новини” . В него тя говори как сърцето й прелива от любов към двамата най-важни мъже в живота й – съпруга Ивайло Батинков и осеммесечния Благовест.

Снимка: kliuki.net

Госпожа Батинкова призна за ритуала, който са извършили с таткото на Бест (така галено наричат сина си). Миската сподели, че вярва в поверието, че мястото, на което се хвърли пъпчето на бебето ще предопредели бъдещето и професията му.

Любимите мъже на Антония Петрова
Снимка: Инстаграм

Мис България с сияйна усмивка на лицето издаде, че с таткото са извършили този ритуал под носа на президента Румен Радев. Хвърлили пъпа на Бест в президенството и специално го орисали какво искат да се случи, случайно да не се объркат нещата. А после много се смели и шегували, че сина им може пък да стане протестиращ, а не държавен глава.

Антония Петрова говори и за новата мода, която набира скорост сред известните. А именно да замразяват стволови клетки. Младата майка каза, че хитове в медицината не съществуват. Проучили с Ивайло въпроса и установили, че няма достатъчно добри изследвания дали това във времето ще даде ефект и има доста подозрения към тия банки за съхраняване на клетките. Така, че не одобрили метода и не го харесали, предават от pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар