Антония Петрова тръгна с евтини парцалки след развода (Вижте как пести от дрехи)

Гласувайте за статията

Антония Петрова коренно промени начина си на живот след Бередин.

Откакто не е жената до руския милионер, Антония Петрова по неволя се научи да живее доста по-скромно от преди. Тя бе свикнала да почива все на топли и екзотични дестинации, а тази зима си позволи единствено ски ваканция в роден курорт. На всичкото отгоре, миската прави жестоки икономии по отношение на най-голямата си страст – модата.

Въпреки че мнозина възприемат стила на Антония Петрова като прекалено кичозен, за себе си тя е модна икона. Или поне беше. Сега ходи на маникюр и фризьор много по-рядко, но за сметка на това се запасява със солиден масив от снимки. А дрехите й днес са на цената на копчетата на тези, които носеше до преди година.

Миската е виден ценител на последните колекции на големите дизайнери. Сега, за съжаление, може да ги гледа само по подиумите. За сметка на това, Антония Петрова се фука с одежди, дело на собствената й майка. Така тя хем пести от дизайнер и лукс тоалети, хем се прави на много добра дъщеря. Дори на Великден блондинката цъфна с разкроена рокля, наподобяваща шарена черга.

Бившата госпожа Бередин втрещи с избора на визия за празника. Не стига, че всичко в семейния дом е толкова шарено, та и тя се бе окичила с 4-5 цвята. Антония Петрова се похвали, че дрешката й е дело на обичаната й майка. Сякаш, обаче, никой не остана особено очарован от този факт. Повечето съжалиха Тоца, че се е разделила с охолния живот, пише hotnews.bg.

Антония Петрова скъса джоба

Новия й приятел явно няма възможност да й осигурява този стандарт на живот, на който е свикнала. Това не веднъж е ставало повод за пререкания, свидетелстват запознати с отношенията им. Миската жалее за марковите тоалети и скъпите екскурзии, които сега са само блян. Дали меркантилните мераци на Антония Петрова ще надвият над любовта, предстои да разберем!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар