Купена ли е новата титла на Антония Петрова?

Гласувайте за статията

Форумци подозират поредната измама

Антония Петрова отново бе обявена за кралица на красотата. Съпругата на Александър Бередин спечели първото място в престижния конкурс „Мисис Свят Русия“. И докато миската се превъзнася и благодари на родината на Гогол, че я е оценила както подобава, форумци коментират, че е избрана с измама.

Антония Петрова с купена титла ?

Антония Петрова с купена титла ?

„Пак сценка е разигравала пернишката Тоца“, „Колко ли струва новата титла на мъжа й?“, питат интернет потребители. Според тях, след като веднъж вече се е разразил скандал около първата й титла, те смятат, че е възможно отново да си е платила, за да я изберат.

Дали предположенията на интернет потребителите са основателни или не, не можем да кажем. Факт е обаче, че миската вече има един подобен скандал зад гърба си. Самата Антония е категорична, че през 2009 година никой не й е платил короната, но мнозина си спомнят изказванията на Бередин през август миналата година.

Докато двамата бяха скарани за кратко руският бизнесмен в едно свое интервю сподели, че е платил за короната на Антония. Петрова още тогава отрече това да е вярно, но интернет потребителите продължават да вярват, че юристката е спечелила с измама.

Дали Петрова е спечелила по подобен начин и конкурса в Русия не знаем. Но след многобройните пластични операции, които си направи моделката, едва ли й е било необходимо и да си плаща, за да я изберат отново за кралица на красотата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар