ТОЦА Крокодила: Титлата ми струва повече от 20 000 долара!

Гласувайте за статията

Антония Петрова се сравни с олимпийските шампиони

Милионерската съпруга Антония Петрова се прибра от Русия с втора корона. Бившата мис България 2009, е новата носителка на титлата „Мисис Россия“. Блондинката, чийто втори избор за кралица на красотата предизвика доста слухове у нас, заяви, че титлата й на „Мисис Россия“ струва доста повече от 20 000 долара, както се говореше.

Антония Петрова се сравни с олимпийците

Антония Петрова се сравни с олимпийците

„В Русия парите нямат значение. Там всички в тези среди са богати. В страна на милиардери 20 хил. долара звучат нелепо.“, твърди блондинката. И заяви, че официално отрича и втората й корона да е купена.

Форумци обаче се съмняват в думите на блондинката, чийто съпруг миналата година сам призна, че е платил, за да я изберат за мис България. А мнозина се смеят на Антония, която сравни успеха си с олимпийски златен медал, пишат от blife.bg.

Интересното обаче е, че новата кралица на красотата е по-известна в пресата не с визията си, както се очаква от една миска, а с образованието си. По всичко изглежда, че и на медиите в Русия им е трудно да обявяват милионерската съпруга за първа красавица, затова наблягат на останалите достойнства, които притежава.

Самата Антония обаче нехае за клюките по свой адрес и е на седмото небе от щастие заради новата си титла. Според мнозина умната блондинка най-после е задоволила егото и суетата си и вече е щастлива, че някъде отново я смятат за красавица и се кичи с нова титла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар