Антония Петрова с нови снимки от палата: Живея като в приказка!

Антония Петрова с нови снимки от палата: Живея като в приказка!
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова си пусна нови снимки от дома си, вижте как се глези

Антония Петрова се изфука с райска идилия в дома си. Мис България сподели снимки от палата край Перник, като се похвали, че си живее направо като в приказка. Блондинката обожава имението край миньорския град, но относително рядко се задържа в него.

За това пък охотно споделя снимки от двореца, в който си живее като истинска принцеса и то още отпреди да се омъжи за милионера Александър Бередин.

След зимния разкош, в който се снима на Нова година, този път Антония реши да покаже каква приказка е имението през пролетта. Розовият палат на миската разполага с огромни поляни, които тя вижда всяка сутрин от спалнята си.

Освен това имението разполага и с огромна градина, в която Антония обожава да разпуска.

Блондинката сподели снимки и от пасторалната картина пред двора й, която наистина очарова много нейни фенове. Градината на семейство Петрови пък може да събуди завист дори у изявени градинари като Илияна Раева. Огромен плувен басейн пък в другия край на имението допълва луксозната атмосфера на дома.

Самата Антония Петрова често се хвали с луксозния и изискан интериор на жилището си, но сравнително рядко с градината. Тази пролет обаче, мис България се изфука си градинския лукс, който е създала в дома си.

Просторното имение е сред най-внушителните у нас и определено едно от най-авангардните. Самата мис България не крие, че в него се чувства, като в къща на кукла Барби.

Антония Петрова пак се изфука с палата си

Антония Петрова пак се изфука с палата си

Миската се фука с дома си

Миската се похвали със снимки от градината

Луксозното имение на семейството отдавна е обект на коментари

Луксозното имение на семейството отдавна е обект на коментари от съседи и познати

Фактът, че в дома на блондинката преобладава розовото е, достатъчен българската Парис Хилтън, наистина да се почувства като в къща за кукли. И неслучайно Петрова предпочита да прекарва голяма част от времето си там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Антония Петрова с нови снимки от палата: Живея като в приказка!”

  1. Никсъна

    апр. 28. 2016

    Стига е поръчвала статии за таз стара, селска къща. Знаем я вече наизуст и никакво стъпало нагоре. Всички среднозаможни хора имат такива и по- хубави, а и не само една. Да си построят сега, ама не могат- таткото го отсвириха от баницата, а Руснака бяга по тъча.

    Reply to this comment

Добавете коментар