Антония Петрова с нови снимки от дома си (Вижте в какъв лукс се глези)

Антония Петрова с нови снимки от дома си (Вижте в какъв лукс се глези)
2 (40%) 1 vote

Антония Петрова с нови снимки от пернишкия си дворец

След като предизвика фурор по празниците със снимки от столичния си дом, Антония Петрова не пропусна да сподели кадри и от пернишкия дворец, в който живее. Миската, която се фука с чисто ново гадже, се похвали, че двамата си гукат в уютното семейно гнездо на фамилията.

Двойката явно е удължила празничната идилия, тъй като дори украсата не е свалена. Както издава мис България – една от причините е фактът, че по традици в дома й я свалят чак след Антоновден.

И дори сподели с почитателите си кадри от любовното гнездо, все още празнично украсено.

„Още не сме си развалили празничната украса. Но какво да правя, толкова много си я харесвам“, сподели Антония в социалните мрежи. Мис България се похвали с кадри от луксозния си дом, както и дизайнерските коледни елхи, които самата тя е украсила.

Блондинката обаче сподели и още един любопитен кадър. Как се наслаждава на вечерта в компанията на неизвестен мъж. Очевидно новият й приятел е добре дошъл там. А дали ще има втора сватба – само времето ще покаже.

Междувременно миската се наслаждава на комфорта в уютния си дом, както и на предстоящата ски ваканция. Докато бе омъжена за Бередин, милионерът я глезеше с пътувания из цяла Европа. Както изглежда и с новия й любим ситуацията не се е променила.

Самата Антония Петрова наскоро опроверга всички слухове, че раздялата й с руския предприемач е само за пред хората. И даде да се разбере, че разводът им е факт.

Антония Петрова се глези в любовно гнездо за милиони

Антония Петрова се глези в любовно гнездо за милиони

Междувременно папараците на Николета Лозанова успяха да я спипат с неизвестен млад мъж. Дали това е новият й приятел, засега остана неясно. Но предвид факта, че Антония никога не излиза с хора без възможности, мнозина вече залагат колко „тежи“ новото й гадже и колко е голямо състоянието му

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар