Антония Петрова със скромна екскурзия в Барселона (Снимки от воаяжа с новия й)

Антония Петрова със скромна екскурзия в Барселона (Снимки от воаяжа с новия й)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова се отдаде на скромна романтика с новата си половинка

Антония Петрова замина с новия си за Барселона

Антония Петрова се отдаде на любовта си с новата си половинка на почивка в Барселона. Миската се похвали със снимки от романтичната си екскурзия, но феновете веднага забелязаха, че обстановката покрай нея е далеч по-скромна от тузарските хотели и ресторанти, където я водеше бившият й Александър Бередин.

Антония Петрова със скромна екскурзия в Барселона

Антония Петрова със скромна екскурзия в Барселона

Публична тайна е, че новата любов на Антония не притежава богатствата на руснака. И лично Бередин се погрижи да се подиграе на все още законната си съпруга за това, че избраникът й може да я заведе най-много в някое българско село.

Мисис Русия обаче е категорична, че за нея парите са без значение. И единственото, което иска е, да се чувства щастлива с човека до себе си. Изглежда с новият й любим това се получава.

Тя не пропусна да се похвали, че е забегнала от родината и се наслаждава на почивката си в Испания, като пусна клипчета от екскурзията си. Тя побърза и да отбележи, че се чувства и изключително обичана.

Петрова намекна, че се готви и за нова сватба, като това изглежда предстои в най-близко бъдеще. А с показността си цели да натрие носа на бившия си Александър, с когото се разделиха преди няколко месеца, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар