Антония Петрова стяга семейно гнездо с милионите на Бередин (Подробности)

Гласувайте за статията

Антония Петрова си живее като истинска царица след развода в Бередин.

Откакто е отново свободна жена, Антония Петрова се върна към лукса, на който бе свикнала. Докато бе съпруга на руснака Александър Бередин, тя се скъсваше да демонстрира стандарт на живот, непосилен за нейния джоб. Но раздялата я направи с няколко милиона по-богата и сега се чуди как да ги профука.

Като миска с висше образование, Антония Петрова предвидливо е решила да не харчи всичко, което отмъкна от бившия си, само за глезотии. Говори се, че е подпомогнала с известна сума своите родители, за да направят пореден ремонт във фамилната къща. Но бащата на перничанката има достатъчно солидни възможности, та надали е опрял до нейната помощ.

Все пак, Тоца е отговорна дъщеря и е искала да се отблагодари на мама и тате за грижите й подкрепата. Те я приютиха покрай развода, а сега миската живее с новия си любим – архитекта Николай. Все още предпочита да не афишират публично връзката си, въпреки че вече не е тайна за никого.

Сега ежедневието на Антония Петрова преминава или около басейна в неговата вила край София, или около този на родителите й край Перник. Но съвсем скоро тя ще стане новодомка и ще запише лукс апартамент към актива си, пише hotarena.net.

Блондинката е решила да инвестира част от обезщетението от развода в закупуването на тузарски апартамент в центъра на София. Покрай новия си любим, тя го раздава виден ценител на културата и аристокрацията.

Антония Петрова живот си живее

Антония Петрова живот си живее

За да се впише още повече е тези среди, Антония Петрова ще си закупи баровско жилище в сърцето на столицата, за да заживее в нейния динамичен ритъм. Разбира се, няма да бъде сама, а с новото си гадже. Така парите на бившия й ще бъдат оползотворени, за да имат влюбените гълъбчето своето любовно гнездо. Каква ирония!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар