Антония Петрова стана за смях с кофти фотошоп (Вижте как се изложи)

Антония Петрова стана за смях с кофти фотошоп (Вижте как се изложи)
4 (80%) 1 vote

Антония Петрова разсмя мрежата с нескопосани снимки с фотошоп

Антония Петрова наводни социалната мрежа със снимки от морската си почивка в Гърция. Както винаги Мис България е много щедра и пуска обилно количество кадри от ваканцията си със семейството.

Снимка: Инстаграм

Този път обаче се появиха фотоси, които хвърлиха в ужас почитателите на миската. На няколко от тях тя изглежда с криво лице и прекалено дълги крака. Явно тя или някой друг се е опитал да я направи по елегантна от колкото е в действителност и се е получила тази кофти ситуация.

Снимка: Инстаграм

Физиономията на младата майка е сякаш снимана през криво огледало. Изглежда повече от смешна. Може би тя се е опитала да си намали талията или пък да си удължи повече краката и така се е стигнало до този непростим гаф.

Може пък редакторите й, които се занимават с личния й профил в Инстаграм да се решили да се пошегуват с красавицата като са съсипали снимките й и е трудно някой да познае Мис България и Мисис Русия. Кадрите по-скоро приличат на каркатура.

Иначе Антония се радва на истинско семейно щастие. Тя се хвали колко е случила с втория си мъж. На една от снимките се вижда как госпожа Петрова-Батинкова позира самодоволно в впита по тялото бяла рокля. А нейният любим приготвя вкусна вечеря за семейството. Докато в същото време се грижи и за малкия им син Благовест. Който пък е истински сладур, категорични са феновете.

Снимки: Инстаграм

Това не е първия случай когато миската е уличавана да използва фотошоп. Преди време тя бе разконспирирана от zajenata.bg, които цитират „България днес“ как е издъжила краката си, че изглежда висока над два метра.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар