Антония Петрова стана за резил на Мис София 2017 (Вижте как се изложи с тоалет)

Антония Петрова стана за резил на Мис София 2017 (Вижте как се изложи с тоалет)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова стана за смях, миската облече кофти тоалет на официалното събитие Мис София 2017

Антония Петрова бързо се вживя в ролята на мома след развода с Бередин. Пернишката Мис България бе избрана да короняса новата Мис София. Но модните критици направо й отрязаха главата за избора й на тоалет.

Изглежда, че костюмчето състоящо се от бюстие и къса пола е любимото на Антония. През деня тя гостува на Гала в предаването „На кафе” в тези дрешки, а вечерта се появи на финала на конкурса пак с тях.

Антония Петрова с тоалета в „На кафе“

Според изискванията дрескода на събитието бе строго официален, предават от електронното издание blife.bg. Но това не попречи на попреминалата красавица да не се съобрази с него. Тя бе наконтена по-скоро като за дискотека. А не да връчи короната на новата Мис София.

Антония Петрова на „Мис София“

Разведената госпожа Петрова бе като някаква пеперудка с късата си поличка сред наконтените с дълги рокли участнички в конкурса. Публиката бе втрещена от дрешката на Тоца. Всичи и гости и организатори я гледаха как се кълчи на сцената в костомчето си на лимони. И с 24 каратова усмивка, че вече е разведена жена. Която прибра няколко милиона от бившия си.

Публиката толкова се захласна по тоалета на Антония, че за малко да не разбере името на новата Мис София. – Владлена Андреевна. Която ще участва във финалния кръг на „Мис България Свят” 2017.

Вижте още снимки на Антония Петрова от конкурса „Мис София“ в нашата галерия!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар