Антония Петрова спретна погача за 40 дни на Благовест (Ексклузивни снимки с бебока)

Гласувайте за статията

Антония Петрова спази традицията, миската направи погача за 40 дена на Благовест, събра приятелки за празника

Антония Петрова отбеляза 40-я ден от раждането на сина си по традиционен българки обичай. Мис България събра най-близките си роднини и приятелки за погачата на Благовест. Който проплака на 17 януари.

Младата майка почерпи орисниците и гостите за празника. Който премина в спокойна атмосфера. Дори бебето бе много кротко по време на тържествения обяд. Въпреки любопитните погледи на събралите се дами.

Снимка: life.dir.bg

Антония бе ослепителна в ефирния си тоалет. Който бе избрала за събитието. Тя се бе стъкнала с пола и разкошна блуза. Като събра погледите с идеалната си фигура.

За символичен дрес код на събитието бе определен белия и червения цвят. Гостенките трябваше да носят подаръците си аранжирани в тези цветове. На погачата присъстваха майката на Антония Петрова както и нейната свекърва и зълва й.

За електронния сайт dir.bg Мис България и Мисис Русия сподели, че 40-я ден от раждането на Благовест бил в понеделник. Тя заедно със съпруга си завели новороденото в църква. Където му прочели молитва. После обиколили три къщи както е по български обичай.

Госпожа Петрова-Батинкова не забрави да спомене, че е спазила старото поверие да не извежда бебето преди да навърши 40 дена. Затова първото излизане от вкъщи на Благовест било когато го завели в божия храм.

За съжаление все още не разполагаме със снимки от тържествения обяд, на който присъстваха само жени. Предлагаме ви да видите снимките от църквата на младото семейство с техия малък юнак.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар