Антония Петрова скочи на хейтърите: Карикатури с провалени животи! (Вижте как се разбесня)

Антония Петрова скочи на хейтърите: Карикатури с провалени животи! (Вижте как се разбесня)
3 (60%) 1 vote

Антония Петрова нареди жестоко хейтърите си

Носителката на титла „Мис България“ Антония Петрова се скара във виртуалното пространство.

Раздразнена, че някой е опитал да я разкритикува, тя бълва това:

Антония Петрова

снимка: БЛайф

„Интересно, не мога да разбера защо някой има някакви претенции какво пиша аз в личния си, подчертавам личния си профил?! За себе си, за детето си какво публикувам, какво казвам и колко хваля детето си?! Подчертавам в личния си профил, няколко пъти! Като на някой това не се харесва, да спре да го посещава, а не да ми ръси умни мисли какво и как да живея живота си! Особено хора, които приличат на карикатури, и техните животи, както и тези на децата им са напълно провалени!“, цитира „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Антония Петрова скочи на хейтърите: Карикатури с провалени животи! (Вижте как се разбесня)”

 1. Биляна

  авг. 21. 2019

  Животът е път от върхове и спадове .Това че си богат нищо не значи …. Работещият човек всеки ден се бори за своето утре и това че не е богат не означава че се е провалил Притендираш за интелект тогава не обиждай Лек ден

  Reply to this comment
 2. zori

  авг. 21. 2019

  Уау, какво себепоставено надмощие! Ти бе, госпожа, как прецени, че нечий друг живот е провален? Успеха не се измерва в снимчици и текстчета онлайн.
  Празна си, моме. Куха и празна отвсякъде.

  Reply to this comment
 3. мАя

  авг. 22. 2019

  Първо- и да й се иска- не е богата. Второ- детето е сладко и с възможности, характерни за възрастта. Трето- наистина може да си пише и гневи, както иска на стената си. Четвърто- да не бърза със заключенията за гениалност на детенце, че не знае как може да бъде изненадана. Да не се крие от срам един ден. Историята помни милион „гениални“ отрочета, които сутрин ги прибират от районните- друсани и наистина пропаднали. И всичките с амбициозни майки.. Та…да поживеем, та ще видим.

  Reply to this comment

Добавете коментар