Антония Петрова се хвали с теста си за коронавирус (С мъжа й се изследваха за COVID-19 – Фото)

Гласувайте за статията

Антония Петрова публикува снимка на теста си за коронавирус

Редица популярни личности вече направиха своите тестове за коронавирус, за да успокоят и себе си, и феновете си, че са здрави и с тях всичко е наред.

Преди броени часове това направиха и Антония Петрова-Батинкова и съпругът й Ивайло, който по професия е лекар. Двамата са се изследвали за опасния вирус и резултатите им предизвикаха доста вълнения в социалната мрежа.

Антония Петрова

Снимки: Инстаграм

„Семейство Батинкови се тествахме и сме негативни за COVID 19! Здрави сме! Тестът ни е отрицателен! #социалнадистанция и мерките взети от правителството, работят! От карантината има смисъл! Приятели, дръжте се! Остана още малко, #останетесивкъщи Ще се преборим!

Пожелаваме на всички вас ЗДРАВЕ! #stayhome #staysave #stayhealthy семейство Батинкови“, написа „Мис България“ 2009 и „Мисис Русия“ 2012 в профила си.

Антония и Ивайло стриктно спазват препоръките за социална изолация и с радост инвестират в домашния уют и съвместните грижи за малкия Благовест. Потвърждения за това има постоянно в профила на миската, която не спира да сияе, откакто се омъжи и стана майка, пише show.blitz.bg.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар