Антония Петрова се фука с яко тяло и скъп подарък за Свети Валентин (Снимки)

Гласувайте за статията

Антония Петрова шашна с фигура за Св. Валентин, миската празнува за първи път деня на влюбените като майка

В живота на Антония Петрова всичко се развива с главоломна скорост. За по-малко от година миската успя да се влюби, да мине под венчило за втори път, да стане майка на малко момченце и да влезе във форма за отрицателно време след раждането.

Снимка: Инстаграм

Има, няма и месец от както гушна сина си Благовест Антония отново е в предишната си форма. За празника на влюбените Свети Валентин тя позира с любимия си съпруг Иво Батинков. Мис България демонстрира перфектните си мерки за празника.

На семейната снимка влюбените сияят от щастие. Приличат досущ на влюбени младежи. Под фотото госпожа Петрова-Батинкова написа, че това е първият им ден на влюбените заедно. Като подчерта, че в това се състои смисъла на живота.  Да имаш семейство и да си щастлив с него. Показа и с какъв подарък я е изненадал Иво.

Снимка: Инстаграм

Затрупал я е с много цветя,маркова чанта и за къде без чаша вино и сладки изкушения.

Скоро миската призна, че е свалила 11-те килограма, които качи по време на бременността само за две седмици. Като горещо препоръча на българските жени да раждат по естествен начин, да кърмят децата си и да полагат лично грижи за бебето си.

Снимка; Инстаграм

В това се състои тайната на бързото възстановяване, категорична е Мис България. Като го доказва на практика, но не крие, че е благодарна на добрите гени. Които е наследила от родителите си, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар