Антония Петрова се фука: Синът ми е уникален, проходи на 9 месеца! (Вижте как го тормози с амбициите си)

Гласувайте за статията

Антония Петрова на седмото небе, Благовест проходи на 9 месеца

Антония Петрова на-сетне задоволи болната си амбиция, че отглежда уникално дете. След като месеци наред натиска сина си да проходи, желанието й на-сетне се осъществи.

Мис България се похвали в социалната мрежа с първите стъпки на деветмесечното си бебе. Което с още неукрепналите си крачета иска да проучи заобикалящия го свят.

Амбициозната майка се изфука в Инстаграм, че Ивайло Батинков е проходил на 9 месеца. Тя се опива от щастие, че нейното дете е първо във всичко, каквото е и галеното му име Бест. Антония Петрова коментира: А само на 9 месеца – Best Ivailo Batinkov, номер 1, най, най, най!👼🏻👑✨💙

 

Малко по-късно стана ясно, че отрочето на известното семейство Батинкови се е сдобило и с цели 8 зъба. Според специалисти обаче това не е никакво чудо и всяко дете се развива индивидуално.

Благовест Батинков е едно напълно нормално и чаровно дете
Снимка: Инстаграм

Преди време в клюки. нет писахме, че младата майка прекалява с болните си амбиции да доказва, че Благовест е уникален, като го принуждава да проходи рано. А последователите на госпожа Батинкова не подминаха факта, че върху детето се упражнява истински тормоз, като го натискат да ходи на сила. Цялата статия вижте тук: https://www.kliuki.net/безумие-антония-…ова-насилва-бебе/

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар