Антония Петрова се фука с нови снимки от сватбата по случай годишнината с Батинков (Вижте ги)

Гласувайте за статията

Антония Петрова не спира да се фръцка със сватбата си, по случай годишнината пусна нови снимки

Антония Петрова отбеляза годишнина от сватбата си с нова порция снимки. Мис България се похвали с кадри от гражданската церемония. Която бе в Солун на 17 юни миналата година.

Младата майка сподели с почитателите си, че с Ивайло Батинков сключили граждански брак в консулството ни в Солун. За което изказа своите благодарности на генералния ни консул  г-н Писанчев. Пред, който сложили с Иво подписите си и той го обявил за законни съпруг и съпруга.

Снимка: Инстаграм

За гражданската церемония госпожа Батинкова избрала елегантен бял костюм с голямо деколте досущ до пъпа. От което напират да се покажат големите й гърди, предават от hotarena.net. Господин  Батинков пък е с тъмен костюм, но с разгърдена бяла риза и без вратовръзка.

Снимка: Инстаграм

Миската не пропусна да припомни пред феновете си, че след това е било същинското сватбено тържество на плажа в Гърция. Като се фръцка, че венчавката й влязла в класацията за сватба на годината.

Антония Петрова изтъкна, че е сбъднала най-голямата си мечта и е имала цели три сватби и три ритуала. А както се говори едната даже била масонска като са спазили техните традиции, които се пазят в тайна. И затова от тази сватба снимки никога няма да видим.

Вижте още снимки от гражданския брак на Антония Петрова в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар