Антония Петрова стана за смях с превземки (Кара 2-годишния Бест да яде кюфтета с нож и вилица)

Гласувайте за статията

Мис България не можа да се нахвали колко талантлив е сина й Благовест, но всъщност го изтезава

Антония Петрова – Батинкова стана майка за първи път преди две години. Миската роди момченце, с което непрекъснато се хвали и го смята за гений.

Мъникът, който кръстиха Благовест стана звезда в социалната мрежа още като бебе. А колкото повече расте, толкова повече снимки показва гордата му майка. Хлапето скоро е навършило 2 години, а госпожа Петрова-Батинкова сподели с  феновете си какъв вундеркинд  отглежда, предават от hotarena.net.

Според последните й публикации Бест (така викат на сина си галено) вече се храни сам като използва нож и вилица. Само дето от видеото се вижда, че малчугана се измъчва с приборите и му се иска да лапане веднага  кюфтенцето, което му се изплъзва и не може да го среже с големия за него нож, а майка му не дава и го кара пак да повтори опита. Да ти стане жално за горкото дете, малтретирано от комплексираната миска.

Благовест таман ще си хапне от кюфтенцето, а комплексираната му майка не дава
Снимки: Инстаграм

А феновете на Петрова я попиляха с подигравки заради нейните превземки като непознат  мъж й пише: „Сребърни прибори за хранене… Но за съжаление маминката на Бест не знае, че според протокола кюфтетата , не се ядат с нож. Или бъркам ? Май така пише в книгите по етикет…”Всъщност момченцето се развива като всяко едно добре гледано българско дете.

Амбициозната мама се фука още, че смелия й и сръчен наследник е изработил пейзаж с лепене, изучавайки цветовете и формите, но признава, че за творението му му е помогнала учителка.

Пейзажът на Благовест, залепен с помощтта на учителката му
Снимка: Инстаграм

На друго клипче се вижда как момченцето плува в басейн, естествено с надуваеми раменки и в компанията на баща си.

Хлапето не се страхува от водата
Снимка: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар