Антония Петрова се ошишка покрай новия си (Вижте на какво заприлича миската)

Гласувайте за статията

Антония Петрова отчаяно и доста нескопосано прикрива промените по тялото си.

Откакто не е госпожа Бередин, в живота на Антония Петрова настъпиха куп промени. Тя се раздели с луксозния начин на живот и гардероба за десетки хиляди. Няма ги вече и тузарските екскурзии. Сега тя не може да си позволи по-далечна дестинация от Гърция, макар че отново има мъж до себе си.

А явно миската е загубила и мотивацията си да изглежда перфектно. Сега тя няма финансова възможност да се подлага на всички видове разкрасителни процедури, поддържащи я стройна и слаба. Освен това, доста е занемарила спортните си занимания. А малкото такива са широко афиширани в социалните мрежи.

Като резултат от всичко гореизброено, Антония Петрова е качила цели седем килограма за няколко месеца. Това си е доста за суетна дама като нея, която толкова държи на външния си вид. Затова и сега е прибегнала към друга тактика – пасивна борба с килограмите посредством програми за корекция на снимките.

Тъй като вече не е особено актуално лице в родните светски среди и рядко можем да я зърнем на живот на някое събитие, перничанката успява да поддържа заблудата, че се е все така стройна, като фиданка. Това стана с купища снимки по бански и други разголено облекло, които да пипнати доста нескопосани с фотошоп, пише hotarena.net.

Антония Петрова изглежда направо неестествено

Антония Петрова изглежда направо неестествено

Някои от кадрите са сякаш рисунки на Пейнт, на които Мис България е буквално залепена като ваденка. Тя все гледа да подбира и такива пози, които да прикриват недостатъците й и да я удължават оптически. за по-силен ефект удължава фигурата си и на компютър, но доста нескопосано. Явно на Антония Петрова й трябва нов мъж, покрай който да разцъфти и с любов да свали натрупаните излишни килограми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар