Антония Петрова се оля: Ивайло е богат, не съм взела бедняк (Вижте как се изхвърли)

Гласувайте за статията

Антония Петрова съвсем се оля, прекали с хвалебствията за новия си съпруг

Антония Петрова не спира да се фука с новия си съпруг Ивайло Батинков. Миската, която мина най-изненадващо под второ венчило бълва  куп хвалебствия за новата си половинка.

Снимка: Инстаграм

В интервю пред столичен вестник перничанката разбива на пух и прах твърденията, че Иво е бедняк. Относно писанията, че гръцката им сватба била евтина госпожа Петрова-Батинкова твърди, че само прическата и грима са стрували 5 бона.

Отделно младоженците поели тридневните разходи за гостите в Гърция.  А родителите им не са се бръкнали с нито лев за сватбата.

Мис България се хвали, че живее изключително добре и мъжа й не е човек без доходи, а напротив. Тази версия била измислена от зложелатли. Които не можели да повярват, че един заклет ерген ще мине под венчило и то за отрицателно време.

Антония Петрова обсипа с похвали съпруга си. В Ивайло я впечатлили не парите, а неговите качества. Той бил непоправим мъжкар. Но  в същото време и изключителен джентълмен. Все качества дето рядко се срещат.

Освен това партньора й бил позитивен и свръх амбициозен, не спира да се превъзнася миската. Бил постигнал всичко сам в живота и не бил от тия дето им викат мамини синчета, предават от hotarena.net.

За такъв съпруг може да си мечтае всяка жена. Новопроизведената госпожа Батинкова се похвали, че живеят в неговия апартамент. Но в момента си строят къща защото искат да им е по-широко и хубаво. Пък ако е рекъл Господ и деца ще си народят.

Но моделката призна, че не се е омъжила бременна. Както някои подозираха заради бързането със сватбата.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар